KONTOR Visborgsgatan 14 · 621 57 Visby · Sweden · CELL +46 (0)70 779 65 66 · MAIL info@hak.nu


Alla kunder är viktiga för oss - både stora och små!

af Klercker Film Production
producerar film och video för företag som vill kommunicera internt eller ut mot marknaden. Vi skapar professionella produktioner från manus till färdig film.

Eftersom filmskapandet är ett hantverk och marknadsföring handlar om att förstå dina kunders behov, ligger våran fokus på att förena den förståelsen och hantverket. Det är viktigt för oss att bevaka kommunikationstrender och att anpassa dem till det uttryck som behövs f
ör att nå just din marknad.

Erfarenhet ger skicklighet. Och fördelar för dig som kund. Ända sedan starten har våra uppdragsgivare varit både stora och små företag från många vitt skilda branscher. Är det första gången du beställer en produktion av oss, är vår erfarenhetsbank en extra trygghet. Som beställare av en produktion har du möjlighet att följa hela processen, från första förfrågan till färdig produkt. Naturligtvis hjälper vi till att anpassa produkten efter budget och skapar bästa tänkbara förutsättningar. Som vår uppdragsgivare möter du flexibilitet och mångsidighet, och möjligheten att ta del av vårt nätverk, vilket ger dig som kund stora fördelar när du anlitar oss.

Vi gör film inom följande kategorier; dokumentärfilm, kortfilm, musikvideo, företagsfilm [både informations- och produktfilm och episk kortfilm].

När vi producerar företagsfilmer jobbar vi med digitalfilm, primärt för att det ger er kraftigt reducerade produktionskostnader och förenklar filmprocessen, vilket i sin tur leder till kortare inspelningstid som påverkar slutnotan. Vi plockar in kunnigt folk på projektbasis. Det team som samarbetar är rutinerade filmarbetare som har stor erfarenhet.

Läs mer här >>