KONTOR Visborgsgatan 14 · 621 57 Visby · Sweden · CELL +46 (0)70 779 65 66 · MAIL info@hak.nu


Verksamhet, forts.

Informations- och produktfilm som har som mål att fungera som ett effektivt säljverktyg. Detta är ett mycket bra sätt att presentera exempelvis en ny tekniskt komplicerad produkt på ett spännande och medryckande vis. Att profilera ett företag, en produkt eller tjänst med film, är mycket effektivt, speciellt där det krävs ett stort uppmärksamhetsvärde för att nå ut.

Kontakta oss gärna för ett informellt första möte!

Exempel på våra uppdragsgivare ABB Robotics, Axel Johnsson Gruppen, Servera, åhléns, Connex tunnelbana, Pieri Färgfabrik, Scala Solution, Persienngruppen, UPS, Scan, Arla och Kungsörnen, Uppdragsbyrån Stockholm.

Värt att veta grundaren till af Klercker Film Production är Helena af Klercker-Wiernik. Helena är delaktig i produktion, regi och casting. På meritlistan finns regi av dokumentärfilm och musikvideo, producering av teaterpjäs på Kulturhuset i Stockholm samt rollbesättning och produktionsledning av reklam- och långfilm. Efter att ha arbetat på produktionsbolaget Omega Film AB mellan 97-98 blev hon erbjuden en tjänst som regissör och producent vid PR-företaget Lexivision i Stockholm.

I egenskap av producent och regissör sätter Helena ihop ett professionellt team av fotograf/er, redigerare och assistenter som genomför din produktion på ett kostnadseffektivt sätt.